Fejlmeddelelse

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6466 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6466 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6466 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/menu.inc).

Vinterydelser

Den perfekte løsning for vinterudstyr

Udstyr, der bruges om vinteren, er særligt følsomt pga. klimaet på denne årstid samt tiltag til modvirkning af sådanne klimaforhold. Ekstreme vejrforhold og vejsalt angriber metaller og elektriske forbindelser. Køretøjer, der kører på saltede veje, er permanent udsat for stærkt korroderende kemikalier, der anvendes til sikring af veje og stier. Disse kemikalier hvirvles op, sætter sig på metal og understel, og krystalliserer sig, når de tørrer ud.

FLUID FILM fryser ikke, forbliver aktiv, kryber på metaloverflader og trænger igennem dem. Dermed dannes en lufttæt forsegling, der afviser både vejsalt og fugtighed. Da FLUID FILM holder sig glat også ved minustemperaturer, er det umuligt for sne at klæbe sig fest. Dette forhindrer, at sne og is klæber sig fest på metallet. Til dette formål anbefales især FLUID FILM WRO-EP til stålwire og el-ledninger. FLUID FILM er det perfekte produkt til sikring af udstyr til inden- og udendørs lagring i vintervejret. Løsningen ved is og frost Når frosten omdanner vejbanerne til rutsjebaner om vinteren, anvendes for det meste salt. Erfaringerne med FLUID FILM, høstet fra den maritime skibsfart, kommer vejdirektoratet og de kommunale driftsmyndigheder i stigende grad til gode. Ekstreme vejrforhold og vejsalt angriber metaller samt elektriske forbindelser. Køretøjer, der kører på saltede veje, er permanent udsat for stærkt korroderende kemikalier, der anvendes til sikring af veje og stier. Disse kemikalier hvirvles op, sætter sig fest på metal og understel, og krystalliserer sig, når de tørrer ud. Dette fører til svære skader på metaloverflader.

Beskyttelsen af køretøjer med FLUID FILM er langt billigere end reparation.

FLUID FILM
• fryser ikke
• forbliver permanent elastisk og dermed aktiv
• kan krybe på metaloverflader
• og trænger igennem overfladen.

Dermed dannes en lufttæt forsegling, der afviser både vejsalt og fugtighed. Da FLUID FILM holder sig glat også ved minustemperaturer, er det umuligt for sne at klæbe sig fest. Dette forhindrer, at sne og is klæber sig fest på metallet. Behandlingen med produktet på køretøjer og apparater er nem og hurtig, og, da produktet er uden opløsningsmidler, forhindres overdreven belastning af miljøet. I modsætning til produkter der fremstilles af olie eller petroleum med højt indhold af opløsningsmiddel, virker beskyttelsen med FLUID FILM, der er fremstillet af uldfedt, meget længere. FLUID FILM er det perfekte produkt til sikring af udstyr til inden- og udendørs lagring i vintervejret.